PETIȚII  ONLINE

INFORMARE

Prezentul formular este destinat doar cererilor/sesizărilor formulate în temeiul Ordonanței Guvernului nr. 27/2002 privind reglementarea activității de soluționare a petițiilor.
Vă rugăm să completați datele dumneavoastră personale deoarece petițiile anonime sau cele în care nu sunt trecute toate  datele de identificare a petiționarului nu se iau în considerare și se clasează.

Urgențele nu pot fi semnalate prin acest site. Dacă situația dumneavoastră reprezintă o urgență, vă rugăm să apelați 0234.986 (disponibil 24/24).

ACORD: Prin prezenta, în conformitate cu prevederile art. 4, alin. 1 și art. 7 din Regulamentul nr. 679 din 26 aprilie 2016, emis de Parlamentul European și Consiliul Uniunii Europene, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, îmi dau în mod expres consimțământul pentru prelucrarea tuturor datelor cu caracter personal conținute de petiția depusă online pe site-ul Poliției Locale a Municipiului Bacău, de asemenea ele putand fi dezvăluite unor terți în scopul soluționării.